Hozzávalók az alaphoz:
50 dkg gesztenyepüré
25 dkg darált keksz
5 dkg olvasztott margarin
5 evőkanál tej
1 evőkanál rum
A krémhez:
2 csomag vaníliás pudingpor
6 dl tej
25 dkg margarin
Cukor ízlés szerint
Tetejére:
4 dl habtejszín
Csoki reszelék
Elkészítés:
Az alap hozzávalóit egy nagyobb edénybe mérjük és alaposan összedolgozzuk.
A masszát egy tepsibe nyomkodjuk egyenletesen.
A krémhez a pudingokat csomómentesre keverjük a tejben, majd sűrűre főzzük.
Amikor félig kihűlt a kész puding, hozzáadjuk a szobahőmérsékletű margarint és elektromos keverőgéppel jól kihabosítjuk a krémet.
A kész krémet rásimítjuk az alapra.
Hűtőbe tesszük és teljesen kihűtjük.
A tejszínt keményre felverjük.
A krém tetejére simítjuk, majd fagyos gesztenyemasszát reszelhetünk a tetejére, vagy csokireszeléket szórhatunk rá.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése