Mandulamag hazai recept blog
Hozzávalók:
35 dkg liszt
25 dkg margarin
15 dkg dió
15 dkg porcukor
2 evőkanál kakaópor
Krémhez:
5 dl tej
2 csomag vaníliás pudingpor
15 dkg margarin
25 dkg porcukor
Elkészítés:
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a porcukrot, a kakaót, és a diót, majd addig gyúrjuk amíg szépen össze nem áll.
A mandula formákat kivajazzuk, a masszával megtöltjük, majd előmelegített sütőben 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a tejet felmelegítjük, majd a vanília pudingot sűrűre főzzük benne, majd kihűtjük.
A margarint a porcukorral habasra keverjük, és a kihűlt pudinghoz adjuk, majd szép simára mixereljük.
Két kihűlt forma közé krémet töltünk, majd 1 napot állni hagyjuk.
Népszerű receptekért görgess lejjebb!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése