Pásztortarhonya hazai recept blog
Hozzávalók :
10 dkg szalonna
20 dkg kolbász
25 dkg tarhonya
50 dkg krumpli
1 fej hagyma
1 darab paprika
1 darab paradicsom
Pirospaprika ízlés szerint
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, a kolbászt felkarikázzuk, a szalonnát apróra vágjuk.
A paprikát, paradicsomot, krumplit megtisztítjuk, és felkockázzuk őket.
A szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzáadjuk a tarhonyát, és a hagymát.
Hozzáadjuk a pirospaprikát, felöntjük kb. 8 dl vízzel, megfűszerezzük, és lefedve 5 percig főzzük.
Hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, krumplit, és a kolbászt.
Fedő alatt fél órát főzzük.
Népszerű receptekért görgess lejjebb!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése