Mogyorós pohárkrém hazai recept
Hozzávalók:
400 ml tejszínhab
Porcukor ízlés szerint
500 g mascarpone
Mogyorókrém ízlés szerint
200 g vajas keksz
100 g földimogyoró
Elkészítés:
A kekszet összetörjük.
A mogyorót aprítjuk fel.
A sajtkrémet a porcukorral keverjük össze. A tejszínhabot verjük fel. A kettőt keverjük össze alaposan.
Osztjuk ketté, és az egyik feléhez adjuk hozzá a mogyorókrémet, és a mogyorót.
Ezután keverjük össze a két felet.
A pohár aljába tegyünk egy kanállal a krémből, aztán tegyük bele a kekszet, és még egy adag krémet.
A tetejére a tejszínhabos keveréket tesszük, és tetszés szerint díszítjük.
1-2 órára hűtőbe tesszük.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése