Aszalt sárgabarackos-kesudiós lepény
Hozzávalók:
1 bögre liszt
1 csomag sütőpor
1 bögre cukor
1 bögre pirított, darált kesudió
1 bögre tej
2 tojás
10 dkg vaj
1 mokkáskanál fahéj
1 teáskanál reszelt citromhéj
15 dkg aszalt sárgabarack
Vaj, liszt a tepsi kikenéséhez
Elkészítés:
A puha vajat a cukorral, a tojásokkal habosra keverjük.
Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a darált kesudiót, a tejet, a fahéjat, a reszelt citromhéjat, és jó alaposan összekeverjük.
Vajazott, lisztezetttepsibe öntjük.
A tetejét megrakjuk aszalt sárgabarackkal.
180 fokos sütőben 35-40 perc alatt megsütjük.
Népszerű receptekért görgess lejjebb!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése