Zabpelyhes-csokis tallérok hazai recept blog
Hozzávalók:
1 bögre cukor
1 bögre vaj
2 darab tojás
1 teáskanál vanília aroma
Fél csomag sütőpor
Másfél bögre liszt
4 bögre zabpehely (apró szemű)
Fél bögre reszelt étcsoki
Elkészítés:
A cukrot, és a vajat kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a tojásokat, a vanília aromát, és a sütőporral elkevert lisztet, a zsbhelyhet, a reszelt étcsokit, és alaposan csomómentesre keverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe egy evőkanál segítségével teszünk a tésztából egymástól kb. 2-3 centire.
170 fokos sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük.
Népszerű receptekért görgess lejjebb!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése