Mézes-mustáros csirkeszárny hazai recept blog
Hozzávalók:
10 darab csirkeszárny
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Fokhagymapor ízlés szerint
Mustár ízlés szerint
Méz ízlés szerint
Elkészítés:
A csirkeszárnyakat alaposan megtisztítjuk, és megmossuk.
Megfűszerezzük sóval, borssal, és fokhagymaporral.
Hagyjuk pihenni, amíg elkészítjük a szószt.
Ízlés szerint a mustárt, és a mézet összekeverjük egy kisebb tálba.
A szárnyakat megforgatjuk a szószban, és egy tepsire tesszük őket.
170 fokon készre sütjük.
Ha a szárnyak megpuhultak, akkor lekenjük még egyszer a szósszal a tetejét, és a meleg sütőbe visszatoljuk 10-15 percre.
Népszerű receptekért görgess lejjebb!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése