...Legfrissebb Recept...

Rocky road hazai recept blog

Édes csirkeszárny hazai recept

Mézes-mustáros csirkeszárny hazai recept blog

Hozzávalók:

10 darab csirkeszárny
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Fokhagymapor ízlés szerint
Mustár ízlés szerint
Méz ízlés szerint

Elkészítés:

A csirkeszárnyakat alaposan megtisztítjuk, és megmossuk.

Megfűszerezzük sóval, borssal, és fokhagymaporral.

Hagyjuk pihenni, amíg elkészítjük a szószt.

Ízlés szerint a mustárt, és a mézet összekeverjük egy kisebb tálba.

A szárnyakat megforgatjuk a szószban, és egy tepsire tesszük őket.

170 fokon készre sütjük.

Ha a szárnyak megpuhultak, akkor lekenjük még egyszer a szósszal a tetejét, és a meleg sütőbe visszatoljuk 10-15 percre.


Népszerű receptekért görgess lejjebb!

Megjegyzések