Bountys sajzzorta hazai recept blog
Hozzávalók:
Alap:
25 dkg kókuszos keksz
9 dkg olvasztott vaj
Krém:
50 dkg mascarpone
10 dkg porcukor
3 dl habtejszín
1 csomag habfixáló
1 teáskanál vanília aroma
10 dkg kókuszreszelék
3 csomag bounty csomag
Tetejére:
9 dkg étcsokoládé
1 dl habtejszín
Elkészítés:
A kekszet apróra törjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott vajat, és összekeverjük.
Ha alaposan összekevertük, akkor a tortaforma aljába enyhén belenyonkodjuk, beleigazgatjuk.
Elkészítjük a krémet.
A bounty szeleteket apró kockákra vágjuk.
Egy tálba beletesszük a mascarponet, a vanília aromát, a porcukrot, és mixerrel elkeverjük.
Hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és ismét alaposan elkeverjük.
Majd az apróra vágott csoki darabokat forgatjuk bele.
Végül a habtejszínt, és a habfixálót felverjük, és hozzáadjuk a krémehz, majd szépen összedolgozzuk.
5-6 órára hűtőbe tesszük.
A csokit, és a tejszínt összemelegítjük, majd a torta tetejére csurgatjuk.
Népszerű receptekért görgess lejjebb.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése