Keksztekercs hazai recept
Hozzávalók:
50 dkg darált keksz
4 dkg kakaópor
20 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
Tej
Kókuszreszelék
Krémhez:
10 dkg vaj
10 dkg kókuszreszelék
15 dkg porcukor
Elkészítés:
A kekszet, a porcukrot, a kakaóport és a vaníliás cukrot összekeverjük.
Összegyúrjuk annyi tejjel hogy nyújtható tésztát kapjunk.
Ha kész, akkor 2 részre osztjuk.
A puha vajat habosra keverjük a porcukorral, majd belekeverjük a kókuszreszeléket.
Az egyik tésztát nyújtjuk, és kókuszreszelékkel megszórt folpackra tesszük.
Megkenjük a krém felével, majd szorosan feltekerjük.
Ugyan így megcsináljuk a másik tésztát is.
Hűtőbe tesszük pár órára, és szeletelve tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése