Sajtbundás tepsis csirke hazai recept
Hozzávalók:
500 g csirkemell
Só izlés szerint
Bors ízlés szerint
2 evőkanál liszt
1 evőkanál olaj
150 ml tejszín
250 g reszelt sajt
Elkészítés:
A csirkemellet megsózzuk, és megborsozzuk.
Beforgatjuk lisztbe.
Egy serpenyőbe olajat felmelegítjük, és a csirkemelleket megkapatjuk, körbepirítjuk.
A csirkemell oldalára nyomkodunk egy adagot a reszelt sajtból.
A sajtos résszel lefelé visszarakjuk a serpenyőbe, majd pár perc alatt megpirítjuk rajta a sajtot.
Ha megcsináltuk az összes csirkemell mindkét felével, akkor egy tepsibe rakjuk őket.
A tejszínt ráöntjük, majd 180 fokos előmelegített sütőben kb 15-20 percig sütjük.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése