Habcsók torta recept hazai recept
Habcsók hozzávalók:
1/2 teáskanál ecet 10 %
4 darab tojásfehérje
200 g porcukor
1 csipet só
Krém hozzávalók:
3 dl tejjel készített vaníliás puding
1 evőkanál porcukor
1 dl görög joghurt
Gyümölcs hozzávalók:
50-60 g áfonya
50-60 g málna
50-60 g piros ribizli
Elkészítés menete:
Verjük fel a tojásfehérjét és adjunk hozzá egy csipet sót és az ecetet.
Ha már majdnem kemény, szórjuk bele a porcukrot. Verjük még pár percig, hogy kemény legyen a hab.
130 C előmelegített sütőben süssük 1,5 órát, majd hagyjuk kihűlni.
Krém elkészítés leírása:
A 3 dl tejjel készített vaníliás pudinghoz adjuk hozzá a porcukrot.
Óvatosan keverjük bele a joghurtot.
Tegyük a habcsók tetejére.
A gyümölcsöket pedig tegyük a krém tetejére.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése