Kelkáposzta főzelék recept: Hazai recept
Hozzávalók:
1 kg kelkáposzta
Ízlés szerint só
Ízlés szerint kömény
Ízlés szerint bors
Ízlés szerint kalbász
1 gerezd fokhagyma
4-5 db közepes méretű krumpli
Rántáshoz:
Olaj
Liszt
Pirospaprika
Elkészítés:
A kelkáposztát felvágjuk.
Felontjük kb. 2 liter vízzel. Teszünk a vízbe sót, borsot, köményt, fokhagymát.
Feltesszük főni.
Közben felvágjuk a kolbászt, és hozzáadjuk.
Főni hagyjuk 10-15 percig.
Felkockázzuk a krumplit majd ezt is hozzáadjuk.
Ha készre főtt rántást csinállunk. Ráöntjük, 1-2 percig hagyjuk főni és kész.
Érdemes kipróbálni.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése