Sütőzacskóban sült nyúl recept: hazai recept blog
Hozzávalók:
Fél - 1 kg nyúlhús
2 - 3 gerezd fokhagyma
Olaj
Rozmaring ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Só ízlés szerint
Kömény ízlés szerint
Erős paprika ízlés szerint
Kakukkfű ízlés szerint
1 dl vörösbor
Elkészítés:
A nyulat feldaraboljuk.
Beletesszük egy edénybe.
A fűszereket hozzáadjuk, jól bedörzsöljük vele a húst.
Hozzáadjuk az olajat, és a vörösbort.
Rátesszük a kaukkfüvet, és a rozmaringot is.
Az edényre teszünk tetőt, és a hűtőben legalább egy nap hagyjuk pácolódni.
Másnap a húsokat sütőzacskóba tesszük.
Előmelegített sütőben 180 fokon 1.5 - 2 órát sütjük.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése