Mátrai borzaska recept : hazai recept blog
Hozzávalók:
500 g csirkemell
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
5 darab krumpli
2 darab tojás
4 evőkanál liszt
2 dl olaj
Hozzávalók a tetejére:
4 dl tejföl
3 gerezd fokhagyma
5 dkg reszelt sajt
Elkészítés menete:
Szeljük fel a húst vékonyra és fűszerezzük borssal és sóval ízlés szerint.
Reszeljük le a krumplit és sózzuk meg.
Várjunk vele picit és nyomkodjuk ki a levèt.
Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Adjuk hozzá a tojást és a lisztet.
A húst forgassátok lisztbe majd a krumplis masszába.
Serpenyőben olajban vagy zsírban süssük ki.
Tálaláskor megkenjük fokhagymás tejföllel és sajtot szórunk rá.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése